Σύλλογος «Εθελ. Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης»

Πολιτιστικός Σύλλογος

sillogoi-img

Σύλλογος «Εθελ. Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης»

Λίγα λόγια για το Σύλλογο «Εθελ. Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης», δεν είναι τυχαίο που από το 2003 ο σύλλογος της «αγάπης» είναι ο πρώτος σε προσφορά φιαλών αίματος σε ολόκληρη τη χώρα σύμφωνα και με τα στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α. ενώ τα μέλη του προσφέρουν ετησίως πάνω από 5.500 φιάλες αίματος!!!

Το στέκι μας!

Ο Σύλλογός μας

μετράει … μέλη
Συμμετέχει στις γιορτές με την υποδοχή της φλόγας της «ΑΓΑΠΗΣ» στην πόλη της Ξάνθης στα πλαίσια της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών με τη συνεργασία του Δήμου Ξάνθης και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ». Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ενταχθεί από το 2006 στο επίσημο πρόγραμμα των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης. Στόχος του θεσμού της λαμπαδηδρομίας είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό στην Ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και να τονίσει την παρουσία των Εθελοντών Αιμοδοτών, ως κοινωνικής ομάδας στην οποία πρέπει να ενταχθούν, όσο το δυνατό περισσότεροι συμπολίτες μας. Ο θεσμός της πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας πραγματοποιείται κάθε χρόνο και για διάρκεια 40 ημερών και οι εθελοντές αιμοδότες διασχίζουν όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδος. Η φλόγα της αγάπης, στο πέρασμά της κατάφερε να ευαισθητοποιήσει και να συμπαρασύρει ολοένα και περισσότερους συνανθρώπους μας. Αυτό αποδεικνύεται κάθε χρόνο από την συμμετοχή όλων των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, των Φορέων των πολυμεταγγιζόμενων ατόμων, των Περιφερειών, των Δήμων, των Ενοριών, των αθλητικών σωματείων αλλά και μεμονωμένων ανθρώπων.
Στόχος του θεσμού της λαμπαδηδρομίας είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό στην Ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και να τονίσει την παρουσία των Εθελοντών Αιμοδοτών, ως κοινωνικής ομάδας στην οποία πρέπει να ενταχθούν, όσο το δυνατό περισσότεροι συμπολίτες μας.
Είναι ….

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας :

Ιωάννης Παπαχρόνης 2541022256

Το στέκι μας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Οι Φωτογραφίες του Συλλόγου μας