Προβολή ανάλογα με το είδος εκδήλωσης :

Πλοήγηση Χώρων Εκδήλωσης


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Disco Drops, vol 2

31 Αυγούστου- 20:30

Κεντρική Σκηνή – Πλατεία Μητροπόλεως

20:30 Disco Drops, vol 2

Η μουσική disco πρωτοεμφανίστηκε στην Αμερική το 1970. Ένα είδος χορευτικής μουσικής, που εμπεριέχει στοιχεία Funk, Soul, Pop και Salsa. Πολύ γρήγορα εξαπλώθηκε παγκοσμίως τόσο ως μουσική όσο και ως είδος χορού, διασκέδασης, ντυσίματος και κυρίαρχης κουλτούρας.

Στις αρχές τις δεκαετίας του ’80 ήταν πλέον το κυρίαρχο είδος ακόμη και στη μικρή και μακρινή, για την εποχή, πόλη της Ξάνθης. Τα κέντρα διασκέδασης πολλαπλασιάστηκαν και οι νέοι της εποχής αγόραζαν μανιωδώς βινύλια για να πλουτίσουν τη δισκοθήκη τους. Το αποτέλεσμα ήταν να αποκτήσει η μικρή ακριτική Ξάνθη τους δικούς της Dj που διασκέδαζαν το κοινό στις τότε  θρυλικές disco (Pigasos, Comfusio, Tango, Thamiris, City, Fox, Fame, Sugar, Κήπος, Teenager κ.α.).

Στην εκδήλωση αυτή η ομάδα BACK STAGE TEAM DJs θυμάται και αναβιώνει τις μαγικές στιγμές που έζησαν δροσίζοντας μουσικά τη βραδιά με επιτυχίες από 70s-80s.

Οργάνωση από την ομάδα BACK STAGE TEAM Djs στην οποία συμμετέχουν djs παλιοί και νεότεροι που είχαν και έχουν ενεργή δράση στα μουσικά δρώμενα της πόλης και όχι μόνο.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
31 Αυγούστου
Ώρα:
20:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Μητροπόλεως
Πλατεία Μητροπόλεως
Ξάνθη, 67100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Διοργανωτής

Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης
Τηλέφωνο:
2541073640
Ιστοσελίδα:
eventskpdx@gmail.com

Γιορτές Παλιάς Πόλης Δήμου Ξάνθης

Ημέρες
Στέκια Συλλόγων
Εκδηλώσεις
Συναυλίες

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ