«Παιχνίθκια, καμώματα τζιαι αρώματα από την Κύπρο μας»

Ο Σύλλογος Κυπρίων Ν. Ξάνθης και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), με την στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης,  με την δράση : «Παιχνίθκια, καμώματα τζιαι αρώματα από την Κύπρο μας»  φέρνουν την Κύπρο στην Παλιά Πόλη. Καλούν τους Ξανθιώτες και όχι μόνο να έλθουν στο στέκι τους που  βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία του Ιωάννη Προδρόμου.

Ελάτε κοντά μας μικροί και μεγάλοι φίλοι μας, να συμμετέχετε στα παιχνίδια μας, στα κρυπτόλεξα και τα ρωτήματα, να μας ζωγραφίσετε την Κύπρο σας και να φύγετε με πολλά- πολλά δώρα και με υπέροχες αναμνήσεις. Αν είστε πάνω από 18 χρονών απλά προσθέστε το μαγικό χαρτάκι με το όνομα και την διεύθυνση σας στο σχετικό κουτί που θα έχουμε όλες αυτές τις μέρες και διεκδικείστε ταξίδι για δύο άτομα στο υπέροχο νησί της Ανατολικής Μεσογείου, στην Κύπρο μας. Ελάτε να πάρετε υλικό για την Κύπρο, να γνωρίσετε την ομορφιά, την ιστορία, τα αρώματα, τις γεύσεις της αλλά και τα υπέροχα εδέσματα και ποτά της.

Μέλη του Συλλόγου Κυπρίων και η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Πωλήσεων του ΚΟΤ στην Αθήνα θα είναι στην διάθεση σας για όποια πληροφορία ζητήσετε, θα είναι εκεί στο στέκι της Κύπρου μας, ελάτε να μας γνωρίσετε καλύτερα, ελάτε με τα μονοπάτια των παιχνιδιών, των καμωμάτων και των αρωμάτων να πάμε ένα ονειρικό ταξίδι στο χρυσοπράσινο φύλλο. Η κλήρωση για το ταξίδι για δύο άτομα, θα γίνει την τελευταία ημέρα των Γιορτών Παλιάς Πόλης στην Πλατεία Μητροπόλεως.              2η χοροί γάμου

Σύλλογος Κυπρίων Ν. Ξάνθης

Comments are closed.